Szerző: Darren Shan

ZOM-B Város

Akció ZOM-B Város


 • Oldalszám: 192
 • Kötés: KEMÉNYTÁBLÁS
 • Kiadó: MÓRA

 • Termékkód: 6154
 • Isbn: 9789634150404 

500 Ft 2 499 Ft   -80%

A sorozat harmadik kötetében B elindul London utcáin, és szemügyre veszi, milyen pusztításokat okozott a zombik támadása. A holtak és élőholtak városa ez, és akik megmenekültek, néha veszélyesebbek, mint maguk a zombik. A várost felügyelő fegyveres csapatok csak növelik a rettegést, és a színen újra feltűnik a rémálomba illő, különös bohóc! „Régebben azt gondoltam, London az egyik legizgalmasabb hely a világon, ahol egyfolytában történik valami, és egy percre sem áll meg az élet. Most úgy érzem magam, mintha a világ legnagyobb temetőjén sétálnék át, ami ráadásul még ronda és rendetlen is... Mindenütt megszáradt vér- meg hányásfoltok… Bár nincs akkora bűz, mint gondolná az ember, azért elég durva, főleg, hogy az orrom most sokkal érzékenyebb, mint amikor még éltem.”

Darren Shan, eredeti nevén Darren O'Shaughnessy (London, 1972. július 2. –) ír származású, angolul alkotó író. Elsősorban ifjúsági horrorregényeiről ismert.

ZOM-B Kötetei :

 1. Zom-B
 2. Zom-B Underground
 3. Zom-B City
 4. Zom-B Angels
 5. Zom-B Baby
 6. Zom-B Gladiator
 7. Zom-B Mission
 8. Zom-B Clans
 9. Zom-B Family
 10. Zom-B Bride
 11. Zom-B Fugitive
 12. Zom-B Goddess
Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!