Szerző: Sütő András

Volt egyszer egy édesszájú medve

Akció Volt egyszer egy édesszájú medve


  • belív: színes
  • Oldalszám: 64
  • Méret: 250 x 170 mm
  • Kötés: Keményfedeles, ragasztott
  • Kiadó: Cerkabella Könyvkiadó

  • Termékkód: 7463
  • Isbn: 9789630600910

500 Ft 2 500 Ft   -80%


Mióta felnőtté válásunk újra bölcsőringatással kezdődik, azóta a „folytatáshoz” értelmet, lelket, erőt, hitet az édesanyától hallott szó és annak meseudvara biztosít. A mese így válik óvodások, kisiskolások táskájában csodatartalékká, örökkön tartó cipóvá, amelyből bizony meglett korunkban is örömmel csipegetünk. Sütő András gyönyörű állatmeséi, az utóbbi évtizedekben méltán váltak ifjú könyvbarátok keresett olvasmányaivá. A Cerkabella e modern fabulák újrakiadásával szülők és oktatók segítségére kíván lenni. Hiszen Róka Marci és Lúd-Milla türelmes együttélésének a példája; a szüntelen veszélyben is bátorságot hirdető Tapsifületlen bűbájos története; nem kevésbé a Gyalogfáconok furfangos, minden veszélyt kijátszó észjárása mind-mind példát és továbbgondolási lehetőséget szolgáltat az eljövendő nemzedék számára.

A Cerkabella ezeknek a modern fabuláknak az újra kiadásával a szülők és az oktatók segítségére kíván lenni.

Hiszen Róka Marci és Lúd - Milla türelmes együttélésének a példája, valamint a szüntelen veszélyben is bátorságot hirdető Tapsifületlen bűbájos története, nem kevésbé a Gyalogfáconok furfangos, minden veszélyt kijátszó észjárása mind - mind példát és továbbgondolási lehetőséget szolgáltatnak az eljövendő nemzedék számára.

A „VOLT EGYSZER EGY ÉDESSZÁJÚ MEDVE” című ezen kiadványt a modern meséket kedvelő gyermekeknek, szülőknek és nagyszülőknek egyaránt ajánljuk.

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!