Szerző: Sinikka Nopola - Tiina Nopola

Ütött ​az óra, Risto Rapper!

Akció Ütött ​az óra, Risto Rapper!
Alcím: Illusztrálta Sami Toivonen és Aino Havukainen

  • belív: színes
  • Oldalszám: 96
  • Méret: 163x206
  • Kötés: Keményfedeles, ragasztott
  • Kiadó: Cerkabella Könyvkiadó

  • Termékkód: 7441
  • Isbn: 9789639820302

500 Ft 2 500 Ft   -80%

Risto Rapper egy tíz év körüli fiú, aki bohókás nagynénjével éppen új lakásba költözött. A fiú kedvenc időtöltése a dobolás és a rappelés. Az új környezetben a szomszédság megismerése és a beilleszkedés nem megy zökkenők nélkül, már csak azért sem, mert a házban nem mindenki örül Risto virtuóz dobszólóinak.

„Másnap ​reggel megzörrent az ajtón a levélbedobó nyílás fedele. Az előszoba padlóján egy cédula hevert, újságból kivágott betűkből összeállított szöveggel:
Este a lakásukból dübögés, dobolás és kiabálás hallatszott. Amennyiben folytatódik, kénytelen leszek intézkedni. Egy lakó.
Regina megrémült:
– Hát ez meg mit jelent? Itt tegnap este dübögtek meg doboltak? És kiabáltak? Mit szólsz ehhez, Risto?“
Risto Rapper egy tíz év körüli fiú, aki bohókás nagynénjével éppen új lakásba költözött. A fiú kedvenc időtöltése a dobolás és a rappelés. Az új környezetben a szomszédság megismerése és a beilleszkedés nem megy zökkenők nélkül, már csak azért sem, mert a házban nem mindenki örül Risto virtuóz dobszólóinak. Egy névtelen levélíró egyre fenyegetőbb hangú üzeneteket küldözget, gyanús idegenek érkeznek látogatóba, ráadásul valaki elrabolja a szomszéd bácsi kiskutyáját…

Sinikka és Tiina Nopola a mai finn gyermekirodalom legkedveltebb szerzői közé tartoznak, több sikeres gyermekkönyv-sorozat fűződik a nevükhöz. Risto Rapper -sorozatuk rendkívüli népszerűségre tett szert Finnországban, több történetből színdarab illetve film is készült. A könyvet a magyar gyerekek által is kedvelt Tatu és Patu -sorozat szerzői, Aino Havukainen és Sami Toivonen illusztrálták.

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!