Szállítási információ

Házhoz szállításban egyre jobbak vagyunk. Igyekszünk minél hamarabb teljesíteni a megrendeléseket, ez akár 6-7 munkanap is lehet. Az árakat igyekszünk olyan alacsonyan tartani, hogy már szégyelljük elkérni azt a nevetségesen kis összeget. FOXPOST – 590 Ft (Ezzel az országos könyvesboltok között a legolcsóbbak közé tartozunk.); POSTAAUTOMATA - 890 Ft; POSTAPONT - 890 Ft; HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS – 1090 Ft;.  Sőt, 8000 Ft felett a iszállítás ingyenes a FOXPOST automatákba, 10000 Ft-tól pedig a Magyar Postás kiszállítási módok is ingyenesek.

Automatikusan választható házhoz szállítást csak Magyarország területén vállalunk, külföldre szállítás esetén kérje email-ben ajánlatunkat: info@tkk.hu. Mindent megoldunk, csak utána kell számolnunk.


Banki átutalás

Banki átutaláskor - a gyorsabb ügyintézés érdekében - a közlemény szövegét kérjük így kezdeni: "ONLINE RENDELÉS", majd adja meg a megrendelés 3-4 számjegyű kódját és a megrendelő nevét. Az utalás beérkezése és ellenőrzése több napot vehet igénybe. 

Amenniyben előre utalná a vásárlásának összegét, az alábbi címre tegye:
TKK Kereskedelmi Kft.
K&H bank Zrt - 10403428-50526687-82531008
Foxpost csomagautomata


Karácsonyig a Foxpost kiszállítás ideje tovább tarthat mint 7 munkanap! Kérem vegye ezt figyelembe, mielőtt karácsonyi ajándékot rendelne!


Egyszerű és olcsó. Mi feladjuk a csomagodat, te pedig átveszed annál a terminálnál, ahol szeretnéd. Térképpel segítünk kiválasztani a neked megfelelő automatát. Nagyobb városokban, Budapesten viszonylag könnyű találni automatát, ráadásul ráérsz kifizetni a rendelésed az automatánál, átvételkor. Emailben értesítünk, mikortól veheted át a csomagod, erre 3 napod van. Az automaták "nyitva tartása" attól függ, melyik pláza, bevásárlóközpont épületében van elhelyezve. Jó ezt megnézni előre, éjszakai baglyok pórul járhatnak. Figyelem, jó észben tartani hogy a csomag átvételére 3 napunk van!

Felső súlyhatár 20 kg! Amennyiben csomagod meghaladja ezt, emailben vagy telefonon egyeztetünk.Posta csomagautomata

A nap 24 órájában elérhető automaták mindig valamilyen bevásárlóközpont, népszerű hely forgalmas parkolójában van, tehát könnyű parkolni, megtalálni. Fizetni bankkártyával is lehet. A csomag megérkezéséről SMS-t kapsz a postától, ezután 2 munkanapod van a csomag átvételére! (Az át nem vett, szomorú csomagot egy postára szállítják át, amelyről újabb SMS-t kapsz. Itt még át lehet venni.) Térkép
Postapont, postán maradó csomag

Válassz több ezer posta, MOL benzinkút és COOP üzlet közül, hol szeretnéd átvenni a csomagodat. Utánvétes fizetés lehetséges, a bankkártyás fizetésre a legtöbb ponton van mód! Érdemes odafigyelni az üzletek nyitvatartására is. A posták és COOP üzletek kb. napi 12 órában, a MOL benzinkutak többnyire non-stop elérhetőek.  Könnyen össze lehet kötni a csomagfelvételt a postai ügyintézéssel, tankolással, bevásárlással.  Itt a térkép az elérhető postapontokról.Futárszolgálat

A könyv házhoz megy a Magyar Posta segítségével. Fizethetsz előre is a webáruházban, de a csomag átvételekor is, ekkor azonban csak készpénzzel! A kézbesítés napja előtt kapsz egy emailt, amiben a futárszolgálat megpróbálja azt is eltalálni, másnap körülbelül mikor érkezik a futár.  Express házhozszállíás

Telefonos egyeztetés után tudunk 1, vagy 2 munkanapos expressz kiszállítást is vállalni a Magyar Posta rendszerével. Ennek a különdíja általában 1000 Ft, vagy 10000 Ft feletti vásárlás esetén a hagyományos szállítási díjat kérjük el. Attól függően hogy a megrendelt könyv melyik raktárunkban található, nem biztos hogy minden esetben tudjuk vállalni az 1-2 munkanapos kiszállítást, ezért minden esetben telefonon kell erről egyeztetni.