Gyors konyha
Szerző: Stahl Judit

Gyors konyha

Akció Gyors konyha
Alcím: Receptek 10-20-30-45 perc alatt

  • belív: színes
  • Védőborító: van
  • Oldalszám: 208
  • Kötés: kemény fedeles, cérnaf.
  • Kiadó: Alexandra kiadó

1 390 Ft 4 999 Ft   -72%
  • Termékkód: 5126
  • Elérhetőség: 2–3 nap
  • Szerző: Stahl Judit
  • Alcím: Receptek 10-20-30-45 perc alatt
  • Sorozat cím:

Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. "Stahlt főzni" mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra. Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége 30 perces: ínycsiklandó hétköznapi vacsorák, emlékezetes hétvégi ebédek, előre elkészíthető vendégváró finomságok és tempós levesek, olaszos tészták, különleges melegszendvicsek, egzotikus ételek gyűjteménye. Bőven található köztük 20, 15 vagy akár 10 perc alatt összehozható fogás is. Olyan viszont egyetlen se, amely 45 percnél tovább tart.

A személyes történetekkel átszőtt szakácskönyv bravúrosan gyors receptjei praktikus megoldást kínálnak hétköznapi problémákra is. A maximum öt hozzávalós ételekhez nincs szükség időrabló bevásárlásra; az egyetlen edényben készülő tányérra valók után nem tornyosul a mosogatnivaló; a szinte főzés nélküli fogások nem igényelnek hatalmas, jól felszerelt konyhát. A jól követhető recepteket - ahogy minden Stahl-szakácskönyvnél - most is civil próbafőzők tesztelték a megjelenés előtt, akik eltérő tapasztalattal rendelkeztek a főzés-sütés terén. Ez a garanciája annak, hogy bárki sikerre számíthat, aki fakanalat ragad, és kipróbálja ezeket a pompás, gyors ételeket.


Tartalom:

Szinte tűzhely nélkül

Maximum 5 hozzávaló

Egyetlen edényben

Házias konyha

Melegszendvicsek

Olaszos tészták

Egzotikus kalandok

Édességek


Stahl Judit -  1968-ban született Budapesten. A Színház- és Filmművészeti Egyetem rendezői szakán végzett, majd 1997-től öt éven át vezette a Tények c. hírműsort a TV2-n. Korábban Budapesten cukrásznak tanult, aztán New Yorkban professzionális séfiskolába járt. 2002 nyarán eldöntötte, hogy szenvedélyét, a gasztronómiát ja élete középpontjába. Pár hónap múlva megjelent Enni jó! című szakácskönyve, amely friss hangvételével óriási sikert aratott. Második kötetét Gyorsan, valami finomat! címmel 2003 őszén írta, és az olvasók rekordsebességgel kapkodták el. Judit további szakácskönyvei és televíziós főzőműsorai több százezres rajongótábort szereztek számára. 2009-től Stahl magazin címmel saját újságot indított, amely azóta is Magyarország egyik legtartalmasabb női lapja.