Szerző: David Carlyle

Skyland - Szigetek a szélben

Akció Skyland - Szigetek a szélben


  • belív: fekete-fehér
  • Oldalszám: 272
  • Méret: 15,5x23 cm
  • Kötés: kemény fedeles, cérnaf.
  • Kiadó: Cartaphilus

  • Termékkód: 4948
  • Hűségpontok: 25
  • Isbn: 9789633571859

500 Ft 2 999 Ft   -83%

"A helitrotteller két-három kilométernyit zuhant, és miközben apró szigetek siklottak tova a szélvédő mögött, Valery visszafojtott lélegzettel figyelte a radart. Elég lett volna egy ököl nagyságú sziget is ahhoz, hogy a helitrotteller aljának ütközzön, és áthasítsa. Valery nem úszta volna meg élve. Csakis a szerencséjében bízhatott. A gép tovább zuhant.

Egy repeszdarab ütődött a helitrotteller propellerének, amitől a gép kibillent normális helyzetéből. Valery azt vette észre, hogy fejjel lefelé zuhan. A radar három és fél kilométernyi szabadesést jelzett. Aztán négyet.

A propeller rezegni kezdett; vaslemezek váltak le róla, melyek aztán lepkeként lebegtek a levegőben. A radar öt kilométert jelzett. Az egész helitrotteller átvette a rezgést, és Valerynek össze kellett szorítania a fogait, nehogy elharapja a nyelvét. Kezdte megközelíteni Skyland utolsó légterét, ahol talán ott volt... Ki tudja, mi... Az ismeretlen... Egyetlen űrrepülő sem tért vissza, hogy elmesélje.”


Az ifjú Lorenzo apjával együtt az is-meretlen betegség pusztította erdő rengetegében kétségbeesett küzdelmet folytat az idővel. Az ember legértékesebb kincsét keresik: a vizet- Az új világban ugyanis a vízkészletek csaknem teljesen kifogytak. A tavak, a folyók, az óceánok megszűntek létezni.

Valery tizenhat éves, rendkívül okos lány, és egy felsőbbrendű fajhoz, a seijinek kasztjához tartozik. A seijinek különleges erővel rendelkeznek, ami összetartja a dolgokat és lehetővé teszi Skyland létezését. A lánynak nehéz élete van az Új-Oxfordi Kiképző Intézetben, ahol rideg környezetben nevelkedik az új világ szolgálatára.

Még nem sejti, hogy minden meg fog változni. Nem tudja, hogy Lorenzo és az ő sorsa egymásba szövődik, és életüket gyökeresen felforgatja a régi világ egy értékes dokumentumának megtalálása: a Carlyle-mappa a kulcsot jelenti Skyland titkainak megfejtéséhez.

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!