Szerző: John Malam

Rázós kalandok a gladiátorok között

Akció Rázós kalandok a gladiátorok között


  • belív: színes
  • Oldalszám: 32
  • Méret: 215x245 mm
  • Kötés: kemény fedeles, ragasztott
  • Kiadó: Móra

  • Termékkód: 7335
  • Isbn: 9789631196061

500 Ft 1 999 Ft   -75%

A Rázós kalandok sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik milliomosként, mamutvadászként, boszorkányként vagy épp űrhajósként. Jókat nevet a vicces rajzokon, álmélkodik az érdekességeken, hüledezik a szörnyűségek felett, s a végén felsóhajt: "Ó, de jó, hogy nem voltam ott!"

Barbárként küzdesz a rómaiak ellen, de fogságba esel, eladnak rabszolgának, és megkezdődik a kiképzésed. Így válsz vérszomjas római gladiátorrá.

Az i. sz. 1. században járunk, és te a Római Birodalom nyugat-európai tartományában, Galliában élsz egy faluban. Szívből gyűlölöd a rómaiakat, akárcsak ők téged és a népedet. Több mint száz évvel ezelőtt tiporták el Galliát, és sok más országgal együtt bekebelezték hatalmas birodalmukba.
Eszük ágában sincs hazavonulni, és civilizálatlannak tartanak benneteket. Mindenkit barbárnak neveznek, aki más, mint ők. Azt hiszik, hogy sokkal különbek nálatok.
Gall testvéreid közül sokan fegyvert ragadtak, hogy lerázzák az igát, de a római hadsereget nem lehet legyőzni. Ha nem ölnek meg a csatában, akkor sem irgalmaznak. Foglyul ejtenek, és útnak indítanak Róma városa felé. Ha túléled a hosszú menetelést, bizonytalan jövő vár rád. Talán egy gazdag római polgár házi rabszolgája leszel, vagy bányákban dolgoztatnak majd? Követ törhetsz életed végéig, vagy gálya­rabként evezed körbe a Római Birodalmat?
A sorsod mások kezében van, de egy biztos: nem szeretnél római gladiátor lenni!


Tuti tippek szakértőktől:

- Ha mindennap kőkeményen edzel, nagyobb az esélyed, hogy te kerülj ki győztesen az arénából.

- Egyél sok zabkását, árpadarát és hamut, hogy minél gyorsabban megerősödj.

- Jól fontold meg, hogy elszöksz-e mert ha elkapnak, kegyetlen büntetés vár rád.

- Ha nem küzdesz elég jól, viseld a halálos következményeket!

- Nyerj meg minden versenyt, és ha még szerencséd is van, megérheted az időskort.

A sorozat további kötetei: 

Rázós kalandok a Titanic fedélzetén
Rázós kalandok az Apollo-13 körül
Rázós kalandok az ókori olimpián

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!