Jurassic Park - Origami gyerekeknek

Jurassic Park - Origami gyerekeknek

Sale Jurassic Park - Origami gyerekeknek
Subtitle: mesével és papírfigurákkal

  • inner: colour
  • Pages: 96
  • Size: 250x240 mm
  • Binding: cérnafűzött
  • Publisher: Elektra Könyvkiadó Kft.

1.290 Ft 1.990 Ft   -35%
  • Product Code: 7175
  • Availability: In Stock
  • Author:
  • Subtitle: mesével és papírfigurákkal
  • Series title:

Gyönyörű illusztrációk teszik élvezetessé a mesét, amelyhez 20 féle modellből 48 figurát lehet hajtogatni. A könyvben útmutató segíti a hajtogatást, s tartalmazza a szükséges papírlapokat is.

Mese + origami + papírlapok !

A könyvben együtt található a mese, a kézügyesség fejlesztését szolgáló origamizással. Egy mese keretében elevenednek meg a különböző állatfigurák, amelyeket a könyvhöz mellékelt papírok és leírások alapján szülői, pedagógusi segítséggel hajtogathatnak meg a gyerekek. Az elkészült papírfigurákkal új mesét kitalálva játszhatnak, ezáltal fantáziájukat fejlesztve.

Ha ​valami új és érdekes hajtogatni valót keresel, amivel meglepheted a barátaidat, családtagjaidat, akkor megtaláltad a neked megfelelő kiadványt. Akár a lelkes kezdők, akár a haladó origamisták közé tartozol, válogathatsz ötletes modelljeink közül. Sok sikert és jó időtöltést kívánunk! A papír hajtogatásról hajtogatásra játékká változik, amelyet lábra lehet állítani vagy fel lehet függeszteni. És ezt nemcsak a gyerekek élvezik! Ha valaki kapcsolatba került az origami világával és belekóstolt a papírhajtogatás élvezetébe, már nemigen tud ellenállni a csábításnak, hogy egy-egy papírdarabból új meg új formákat és figurákat próbáljon alkotni. A fantáziának és a mulatságnak nincsenek határai, akár egyedül, akár barátokkal, akár családunk körében űzzük ezt a művészetet.
Ez a könyv ékes bizonyítéka az emberi találékonyságnak, az alkotóképesség sokszínűségének. Hogyan lehet egyszerű papírból egy kis kézügyességgel papírcsodákat alkotni?
Nem más ez, mint az Origami.
Ahogy a XX. század embere egyre jobban megismeri ezt a játékot, úgy lesz egyre népszerűbb a gyerekek és a felnőttek körében is.
Az Origami azon kívül, hogy kellemes időtöltés, kiválóan alkalmas a gyerekek vizuális képességeinek, kézügyességének fejlesztésére akár már az óvodában is, de legfőképpen iskolás korban.
Könyvünk segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik érdeklődnek a papírhajtogatás iránt, viszont még csak most szeretnék megtenni az első lépéseket a papírfigurák varázslatos világa felé.

https://youtu.be/7GMMkhN1G6Y

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!