Akció Pilóta - Mi leszel, ha nagy leszel?

Pilóta - Mi leszel, ha nagy leszel?

500 Ft 1 299 Ft
  • WebShop ár: 500 Ft
  • Termékkód: 7576
  • Elérhetőség: Készleten

Mi leszel, ha nagy leszel? - Pilóta.
Sorozatunkból megismerkedhetsz egy-egy mesterséggel. Minden könyv tartalmaz egy izgalmas mesét, bepillanthatsz egy pilóta hétköznapjába, valamint számos rejtvény és feladvány egészíti ki a könyvet.

Igényes és alapos összeállítás a mesterségekről, hivatásokról álmodozó korú gyermekeknek: – egy elragadó, megkapó történet – gyerekek által készített riport egy igazi hivatásossal; néhány speciális szakszó, fogalom magyarázata – érdekes játékok, találós kérdések a témához kapcsolódóan

A mi leszel, ha nagy leszel sorozat Pilóta című kötetének főszereplője Tomi, akinek minden álma, hogyha felnő, akkor pilóta lehessen. Ükapja pilóta volt, és egy tőle származó régi útvonalterv is segíti őt abban, hogy egy repülőút során a gép vezetőjének engedélyével olyan helyekre is bejusson a repülőn, ahova az utasoknak nincs bejárása. A mese után feladványok, mini kvízjáték, képes magyarázó szócikkek és egy pilótával készült interjú található. Az interjúból kiderül, hogy miért választotta ezt a hivatást, félt e már repülés közben és hogyan lehet megtanulni vezetni.