Akció Kalóriák

Kalóriák

500 Ft 1 200 Ft
  • WebShop ár: 500 Ft
  • Termékkód: 7567
  • Elérhetőség: Készleten

Nők és férfiak számára egyaránt fontos a vonzó külső, a jó fizikai állapot, de legalább annyira fontos, hogy ezt ne gyötrelmes fogyókúrával érjék el. Ideális testsúlyunkat megtarthatjuk, ha számolunk ételeink kalóriatartalmával, és receptkínálatunk kiegyensúlyozott, ízletes ételeit is beépítjük étrendünkbe.

Rohanó világunk leendő fogyókúrázói számára íródott ez a könyv. A szerző dietetikus, akinek segítségével a diéta nem lemondást, megszorítást, önsanyargatást jelent, hanem élményt, és nem utolsósorban életminőséget javító tényezőt. A könyvben leírtak figyelembevételével úgy csökkentheti testsúlyát, ahogy kedve, ideje, pénztárcája engedi. A közmondás szerint: „Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!" Itt az idő, fogjon hozzá! A könyv olyan hasznos, praktikus és abszolút gyakorlatias tanácsokat tartalmaz, melyek segítségével nagyon könnyű betartani a diétát. Sok sikert!

Nagyon hasznos, amikor elmélyülünk a fogyókúra élettanában, amikor részletesen ismerjük az elhízással járó szövődményeket, amikor figyelemmel kísérjük a jelző laborértékeket… de mindennek csak akkor van haszna, ha ismerjük azokat az ételeket is, melyek nemcsak megfelelő energiatartalommal, hanem megfelelő „telítőértékkel” is rendelkeznek  ahhoz, hogy a fogyókúra könnyen betartható legyen. Ilyen ételeket tartalmaz ez a receptgyűjtemény.

Ez a könyv fogyókúrázó hölgyeknek íródott. A fogyókúrázó hölgy napi energiabevitele nem lehet kevesebb 1200 kcal-nál. A 105 nap mindegyike ezen energiatartalommal bír. A fogyókúra lényegét tárgyaló szöveges rész olyan hasznos, praktikus és abszolút gyakorlatias tanácsokat tartalmaz, melyek figyelembevételével nagyon könnyű betartani a diétát. És ami a legfontosabb: a könyv segítségével nemcsak a súlyából fog veszíteni, hanem megtanul egy olyan táplálkozási módot, mely segít majd az elért testsúly megtartásában is.