Akció Csendes ​vizeken

Csendes ​vizeken

750 Ft 3 999 Ft
  • WebShop ár: 750 Ft
  • Termékkód: 7485
  • Elérhetőség: Készleten

A stockholmi szigetvilágban található Sandhamn forró júliusi reggelre ébredt. A nyugati parton egy halászhálóba gabalyodott férfi teste lebeg a vízen. Egy héttel később egy brutálisan meggyilkolt nő holttestére bukkannak a szigeten.
A nyomozással Thomas Andreassont, a nackai rendőrség felügyelőjét bízzák meg.
Csakhogy alig akad nyom, amin elindulhatna. Vajon mi kötötte a halottakat Sandhamn szigetéhez? Hol keressék a hiányzó láncszemet? Thomas nyakig ül a nyomozásban, pedig nemrég vesztette el újszülött lányát, és a házassága is zátonyra futott. A szigeten nyaraló gyermekkori barátnője, Nora Linde az egyetlen, aki a segítségére lehet. Egy gyilkos ólálkodik a nyaralóparadicsom környékén, és a rendőrségre nehezedő nyomás egyre erősebb. Villámgyorsan meg kell találniuk a tettest, mielőtt újabb áldozatok halnak meg…


Az Egmont Kiadó a krimi-thriller vonulatot erősítő Egmont Myztsorozat keretében Asa Schwarz után egy újabb svéd írónőt mutatott be a hazai olvasóknak. Viveca Sten első regénye, amely egyben a Sandhamni gyilkosságok nyitókötete 2008-ban jelent meg először, azóta pedig évente jelenik meg egy-egy újabb kötet, így a sorozat mára ötkötetesre duzzadt. A Kiadónak hála a skandináv krimik szerelmesei rögtön két kötetet is kézbe vehetnek, hiszen a Csendes vizeken és a Zárt körben c. részek egyszerre jelentek meg nálunk.