Akció Kedvenc kifestőkönyvem - Kalózok

Kedvenc kifestőkönyvem - Kalózok

500 Ft 990 Ft
  • WebShop ár: 500 Ft
  • Termékkód: 7460
  • Elérhetőség: Készleten

E kedves kifestőkönyv segítségével a gyerekek megismerhetik a kalózok különös világát. A bájos rajzok kifestése közben átélhetik a felfedezés, az alkotás örömét, miközben fejlődik kreativitásuk és kézügyességük.
A gyermekek tehetségének kibontakoztatásához gyakran szülői segítségre is szükség van. Végül is ki tudja, melyikük lehet a következő Leonardo, Rembrandt vagy Picasso?

24 oldal + festék és ecset


A KIFESTŐS JÁTÉKOK ELŐNYEI:

A kifestős játékok gyerekeknek remek fejlesztő eszközök, amelyek kiválóan fejlesztik a finommotoros képességeket, a szem-kéz koordinációt, a kézírást, valamint a színek érzékelését és felismerését. Pszichológusok szerint a kifestős játékok gyerekeknek terápiás hatása is van, mivel a színezés figyelmet igénylő gyakorlat, amely segít az összpontosításban és nyugtató hatása is van. Bár a színezők általában egyszerű képeket tartalmaznak, kihívást jelenthetnek a gyerekeknek. Egy kép kiszínezése önbizalmat ad a gyerekeknek. Sok gyerek szeret színezni, de a kiszínezők több mint szórakozás. Az iskolákban ajánlott a kiszínezők minden napos használata, mert ez jótékony hatással bír a személyiségfejlődésre már kicsi kortól kezdve.