Akció Tolakodó érzelmek

Tolakodó érzelmek

1 860 Ft 2 999 Ft
  • WebShop ár: 1 860 Ft
  • Termékkód: 7289
  • Elérhetőség: Készleten

Az alaptörténet is elég bizarr: a Los Angelesben élő házaspár mélyen gyászol, és mindenki a maga módján igyekszik feldolgozni gyermekük tragikus halálát, amikor a feleség gátlástalan és dúsgazdag barátnője váratlanul belép az életükbe... A drámai események ellenére a kötet igen líra, visszafogott, közben pedig egy cseppet sem mesterkélt.  

Kat és Scott megpróbálja feldolgozni életük legnagyobb tragédiáját, egyetlen fiuk halálát. Scott beleveti magát az ügyvédi munkába Los Angelesben, de a felesége továbbra is inkább otthon tölti a napjait, mert nem tudja összeszedni magát a megrázkódtatás után.

Váratlanul felbukkan a csodaszép és rámenős Sarah Cherrington, Kat régi ismerőse Angliából, és Hamiltonék házassága válságba kerül. A dúsgazdag Sarah mindent megkapott az élettől, amire addig vágyott. Van azonban még valami, amit el akar érni, és a házaspár hamar belekeveredik Sarah ördögi játszmáiba…

„A Tolakodó érzelmek állja az összehasonlítást Gillian Flynn Holtodiglan című regényével, és más olyan művekkel is, ahol a szereplőkről kiderül, hogy nem azok, akiknek látszanak. McCluskey csodálatos könyve azonban kiemelkedik közülük. Lírai, visszafogott, és minden ízében igaz, nem lehet kibújni a hatása alól."”