Akció Medveölő fia

Medveölő fia

500 Ft 1 490 Ft
  • WebShop ár: 500 Ft
  • Termékkód: 7164
  • Elérhetőség: 2–3 nap

Baumann, a vadnyugati vadász a medvék esküdt ellensége; egy medve ölte meg a feleségét, és csaknem elpusztította a fiát is.

Azóta ha meghallja, hogy valahol egy medve kószál, nem nyugszik addig, amíg meg nem öli. Innen kapta nevét is: Medveölő. A sziú indiánok egy csoportja, az ogallalla harcosok elfogják Medveölőt és barátait. Biztos halál vár rájuk, hiszen fel akarják áldozni őket a Pusztító Tűz sírján. A hír hallatára Martin elindul néhány barátjával, hogy kiszabadítsa a foglyokat. Útjuk során fölbukkannak a May-regényekből már jól ismert, klasszikus figurák: Old Shatterhand és Winnetou.

May regényeihez nem kell ismertető! Hősei: Old Shatterhand, Winnetou ma már fogalommá lettek, és ha ezúttal mégis elárulunk annyit, hogy a Medveölő fiának, az ifjú Martinnak kalandjairól olvashatunk e lapokon, s a régtől keletkezett kölcsönös bosszúállások végül a Nagy Szakadék döbbenetesen szép sziklalabirintusában egy páratlanul izgalmas indián csatába torkollanak- máris bizonyos, hogy az indiánregények lelkes hívei ( fiatalok és felnőttek egyaránt) sietnek könyvespolcukra helyezni ezt a kötetet.