Akció Varázs-ovi 2. Iskolai felkészítő - Testséma

Varázs-ovi 2. Iskolai felkészítő - Testséma

590 Ft 690 Ft
  • WebShop ár: 590 Ft
  • Termékkód: 6946
  • Elérhetőség: 2–3 nap

A foglalkoztató munkafüzet egy többrészes sorozat tagja, amely az iskolába készülő ovisok iskolaérettséghez szükséges képességeit fejleszti.

A sikeres iskolakezdéshez szükséges, hogy gyermekük kialakult testsémával rendelkezzen. Ennek a tökéletes és teljes testképnek a kialakítását segítik elő a teladatgyűjteményünkben található gyakorlatok. A tükör előtt végzett játékos és tudatosan irányított önmegfigyelési gyakorlatokkal kiegészítve könyvünk gyakorlatai segítenek a szülőknek és a pedagógusoknak abban, hogy a gondjaikra bízott gyermekek mihamarabb iskolaérettek legyenek, illetve, hogy a tanulás első időszakában szerzett hátrányaikat, lemaradásukat minél hamarabb és minél tökéletesebben behozzák.

Ebben a részben található fejlesztési területek:

Testséma

Önismeret

Anyanyelv

Figyelem fejlesztése

Íráskészség


    • Szeretettel ajánlom a Varázsovi sorozatot azoknak a szülőknek és gyerekeknek, akik szeretnék, hogy az iskolakezdés ne csupán örömteli várakozás, de akadálymentes kezdés legyen. A munkafüzetben található feladatok gyakorlásával a gyerekek azon képességeiket fejlesztik, melyek megalapozzák a tantárgyi sikereket, felismerhetik az esetlegesen nehezebb területeket. A szerző gondosan válogatta össze azokat a részképesség-területeket, amelyek pillérei a hatékony iskolai teljesítésnek.Szakmai lektor: Bácsi Szabolcsné - tehetségfejlesztő-és pedagógus minősítési szakértő