Akció Foglalkoztató munkafüzet - Zseni leszek matekból! -  2. osztályosok számára

Foglalkoztató munkafüzet - Zseni leszek matekból! - 2. osztályosok számára

590 Ft 690 Ft
  • WebShop ár: 590 Ft
  • Termékkód: 6941
  • Elérhetőség: 2–3 nap

A szerző által összeállított sorozat eme következő része, a 2.osztályos gyermekek számára nyújt nagyszerű lehetőséget a gyakorlásra. A feladatok követik a matematika tankönyvek felépítését, ezáltal biztosítva a tanórai tananyagra épülő tudást. A sokszínű feladatok játékosan kalauzolják végig a gyerekeket a számok csodálatos világában.

Ezekkel a foglalkoztató füzetekkel, ha csak néhány percünk is van, könnyű lekötni a gyermekek figyelmét. Próbára tehetik önmagukat, tudásukat illetve csiszolhatják ismereteiket, kézügyességüket fejleszthetik. Sok szülő meséli, hogy a foglalkoztató füzetek talán egyik legnagyobb eredménye, hogy a gyerkőc nem feladatnak, hanem jutalomnak tekinti, hogy új és újabb feladatokat kap.

A számok világával ismerkedő gyerekek az összeadás és a kivonás után elérkeztek a szorzás műveletéhez. Ez bizony keményebb dió, hiszen most már nem elég, ha papíron vagy fejben össze tudják adni a megadott számokat, a szorzótáblákat meg is kell tanulniuk kívülről; ami viszont nem kevés gyakorlást, figyelmet igényel tőlük. Kiadványunk lépésről lépésre segíti előre a gyerekeket, hogy minél jobban, minél alaposabban elsajátíthassák a szorzás tudományát, hiszen erre nem csak későbbi tanulmányaik során, hanem az élet számos területén is szükségük lesz majd.


Tartalomból: Ismétlés, szorzás, osztás műveletek előkészítése, számolás 0-100-ig. A legvégén található jutalomfeladat - keresztrejtvény!

Matematika foglalkoztató munkafüzetünket ajánljuk minden
- 2. osztályos diáknak,
- szülőnek, aki szívén viseli gyermeke tanulmányi előmenetelét,
- tanítónak tanórai vagy szakköri munkához.