Akció Hygge - a dán életérzés amely boldoggá tesz

Hygge - a dán életérzés amely boldoggá tesz

3 825 Ft 4 500 Ft
  • WebShop ár: 3 825 Ft
  • Ár termékponttal: 3825
  • Termékkód: 4974
  • Hűségpontok: 191
  • Elérhetőség: Készleten

Egyre többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge.

EZT A KIFEJEZÉST FORDÍTOTTAK MAR A MEGHITTSÉG MŰVÉSZETÉNEK, A LÉLEK OTTHONOSSÁGÁNAK ÉS A MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET ÉLVEZETÉNEK IS, ÁM AHHOZ, HOGY VALÓBAN MEGÉRTSÜK ENNEK A KÜLÖNLEGES ÉLETÉRZÉSNEK A LÉNYEGÉT, NÉHÁNY KIFEJEZÉSNÉL TÖBBRE LESZ SZÜKSÉG.


E gyönyörű és inspiráló könyv segítségével lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge - és általa a boldogság -titkát: megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés.

A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a gazdagon illusztrált kötet gyakorlati tanácsokkal (konkrét példákkal, receptekkel, ötletekkel) is szolgál, melyek segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba.


The New York Times bestseller