Akció A nők nagy egészségkönyve

A nők nagy egészségkönyve

1 000 Ft 3 390 Ft
  • WebShop ár: 1 000 Ft
  • Ár termékponttal: 1300
  • Termékkód: 2983
  • Elérhetőség: Készleten

   Christine Ammer A nők egészségének új enciklopédiája A-tól Z-ig című könyve lassan klasszikussá válik. A nők egészségével és a nemek biológiájával foglalkozó tudományterületen robbanásszerűen szaporodnak az új, izgalmas ismeretek, épp akkor, amikor egyre nagyobb jelentőséget kap az az álláspont, hogy magunknak kell felelősséget vállalnunk saját egészségünkért.A megkezdett kutatások azt igazolják, hogy életbevágó fontosságú, hogy járatosak legyünk az egészségünket illető kérdésekben, hogy ismerjük a kockázatokat, hogy hozzá tudjunk férni az orvosi ellátáshoz és legyünk motiváltak arra, hogy megváltoztassuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket a viselkedésünkben, amelyek a 21. században meghatározzák egészségünket.
   Christine Ammer könyve a nők egészségéről szóló megbízható információknak egészen kiváló tárháza, közvetlen, egyszerű és könnyen használható formájú mű. Ennek a könyvnek ott kell lennie egy akármilyen korú modern nőnél, aki meg akarja érteni testét, aki tudni akar a női egészség területén elért modern fejleményekről és felelősséget akar vállalni azért, hogy egészsége a lehető legjobb legyen. Ammer könyve eszközt nyújt ahhoz, hogy az új tudásanyagot úgy használjuk, hogy optimalizáljuk saját és családunk egészségét, miközben együttműködünk az egészségügyi szakemberekkel.
   Annak ellenére, hogy az egészség a teljes élettartamra folytonosan érvényes, a nők egészségügyi szükségletei a különböző életkorokban lényegesen eltérőek. Az Enciklopédia jelen kiadása figyelmet szentel mindezeknek a szükségleteknek, többek között a fiatal nők speciális egészségügyi problémáinak, a szülőképes kor sajátosságainak és a klimaxkorban levők gondjainak.
   A nők szerte a világon egyre több egészségügyi információra tartanak igényt és felhatalmazást követelnek arra, hogy saját maguk vegyék kezükbe az egészségüket. Ezeket a célokat csak akkor lehet elérni, ha megbízható információnk van az egészségről, ami aztán az egészségügyi döntéshozóinak is tudomására jut. Christine Ammer ismét nagy ajándékkal lepi meg az olvasókat: megbízható forrásból származó, friss információkat nyújt, amire támaszkodni lehet.