Szerző: Pascal Dóra

Fiamnak emlékére

Akció Fiamnak emlékére


  • Oldalszám: 128
  • Méret: A/5
  • Kötés: ragasztókötött
  • Kiadó: Tóth Könyvkiadó

250 Ft 1 150 Ft   -78%
  • Termékkód: 3089
  • Elérhetőség: Készleten
  • Szerző: Pascal Dóra
  • Alcím:
  • Sorozat cím:

   "Szeretnék erõt adni. Erõt azoknak, akik fájdalomtól roskadoznak, és nem látnak kiutat. Erõt azoknak, akik szenvednek saját hitetlenségüktõl, de az okát nem is fogják fel. És leginkább azoknak, akik elveszítettek valakit, akinek a halála miatt lassan-lassan elveszítik önmagukat. Mert nagyon nehéz az itt maradónak, hogy lelkét épségben meg tudja õrizni és felül tudjon emelkedni a bánatán."
   E néhány sorból már sejtheti az olvasó, hogy a könyv, melyet kezében tart, nem kimondottan a felhõtlen szórakoztatást megcélzó olvasmány. Annál jóval több... Mély, felkavaró, elgondolkodtató, megrázó és nem utolsósorban vigasztaló. Erõt, hitet sugárzó. Egy család tragédiája, egy anya kálváriája, akinek semmi máshoz nem hasonlítható, mélységes fájdalma megélése után van ereje és hite, hogy mások bánatán enyhítsen.

   A hivatalos tényállás szerint: "A X-i Rendõrkapitányság állományába tartozó B. r. fhdgy. ellen azért indult büntetõeljárás, mert 2003. július 15-én 11 óra 30 perc körüli idõpontban, X-ben a P. u. 18. szám alatti lépcsõfeljáróban az engedéllyel tartott Parabellum típusú önvédelmi lõfegyverével halálosan megsebesítette korábbi élettársát, A-t és annak társaságában levõ Gábort, majd a fegyverrel meglõtte Z.-t, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes mellkasi sérülést szenvedett."
   Maga a szörnyû valóság: Gábor azonnal meghalt: a lövés a szívét érte. Azon a gyönyörû, verõfényes nyári napon egy anya öt gyermeke közül csak négy tért haza... Gábor, az ötödik "rosszkor volt rossz helyen" - vagy talán mégsem? Megannyi kérdésre keresi a választ e könyv, melynek szerzõje nem író, "csupán" anya. Talán ezért olyan hiteles és szívbemarkoló valamennyi szava, és kérdése, amelyekre a válaszokat is megkapja, aki végigolvassa a könyvet.

Kérdése van? Szeretné látni a könyv oldalait? Több fényképet szeretne? Megnézné a tartalomjegyzéket? Ne habozzon, írjon (info@tkkonline.hu), és mi hamarosan képeket, esetleg videót töltünk fel a könyvről!
Nem árulunk zsákbamacskát!