About Us


A TKK Kereskedelmi Kft. 1996 óta van jelen a magyar könyvpiacon. Kiadványaink igen széles palettán mozognak, eddig több, mint félezer könyvet jelentettünk meg.

Az óvodások és kisiskolások részére gazdagon illusztrált mese- és versgyűjteményeket, képességfejlesztõ foglalkoztatókat készítünk, melyek egyaránt kielégítik a gyerekek és a szülõk, pedagógusok elvárásait. A nagyobbak ifjúsági regények, történelmi olvasókönyvek, matematikai feladatgyűjtemények és antológiák mellett kislexikonokat és egyéb referenciakönyveket is szép számban találhatnak kiadványaink között. A felsõoktatási intézményekbe jelentkező fiataloknak a sikeres felvételit, érettségit segítõ kézikönyveinket szánjuk.

Felnõtt olvasóinknak háromnyelvű fotóalbumainkat, regényeket és gazdag képanyaggal illusztrált ismeretterjesztõ és tudományos könyvekeinket ajánljuk. Választékunk jelentõs részét alkotják a pedagógusoknak szánt kézikönyvek, az oktatási és tanulási segédkönyvek.

Kiadónk fontosnak tartja Hajdú-Bihar megye és Debrecen természeti kincseit és szellemi, kulturális értékeit feldolgozó könyvek kiadását. Debrecen nevezetességeit, utcáit, templomait, a cívisváros védjegyévé vált épületeit és helyeit bemutató albumok mellett a város hírességeinek portréit tartalmazó könyveket is megjelentetünk.
Emellett gazdag választékát kínáljuk az egészséges életmód és szabadidõ jegyében íródott kiadványoknak is, de szakácskönyvekbõl is gazdag a kínálat.

Könyveink nagy példányszámban, versenyképes áron készülnek, így arra is lehetõségünk van, hogy a piaci árakon, illetve sok esetben annál kedvezõbb áron kínáljuk azokat olvasóinknak.

Kiadványaink és egyéb termékeink az ország szinte egész területén megtalálhatók igen széles terjesztõi hálózatunknak köszönhetõen. 2000-tõl folyamatosan bõvülõ piaci lehetõségeket kapunk, így ma már országszerte kaphatók könyveink nagykereskedésektõl a vidéki üzletekig valamennyi típusú kereskedésben is.

Jelenlegi piaci helyzetünket a további bõvítés és az újabb lehetõségek keresése jellemzi. Könyveink még elérhetõbbé tétele egyik legfontosabb célunk.

Folyamatosan törekszünk kínálatunk további szélesítésére, olvasóink igényeinek még jobb megismerésére és kielégítésére.